Quels facteurs de risque peuvent être observés sur vidéo ?
Des comportements à risque ou des interactions sociales peuvent être analysés.
Facteurs de risqueComportement
#2
La vidéo aide-t-elle à identifier des facteurs de risque environnementaux ?
Oui, elle peut montrer des conditions de vie ou de travail à risque.
EnvironnementFacteurs de risque
#3
Peut-on utiliser la vidéo pour étudier des facteurs de risque comportementaux ?
Oui, elle permet d'observer des habitudes et des comportements à risque.
ComportementFacteurs de risque
#4
La vidéo peut-elle aider à évaluer des facteurs de risque familiaux ?
Oui, elle peut documenter des interactions familiales et des antécédents.
Antécédents familiauxFacteurs de risque
#5
Les facteurs de risque peuvent-ils être analysés en groupe via vidéo ?
Oui, cela permet d'étudier les dynamiques de groupe et les influences sociales.
Analyse de groupeFacteurs de risque
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Precipitation of bovine serum albumin (BSA) by 21 hydrolyzable tannins (HTs) and the characteristics of the insoluble complexes were studied stoichiometrically by ultra-performance liquid chromatograp...
Tannins are the main bottlenecks restricting the transformation efficiency of plants. Hongyingzi is a special tannin-containing sorghum cultivar used in brewing....
In this study, a highly efficient microprojectile transformation system for tannin-containing sorghum was successfully exploited using immature embryos (IEs) of Hongyingzi as explants....
Hongyingzi presented two types of calli. Type II calli were found to be the most suitable and effective explants for transformation. After optimization of the geneticin (G418) concentration and tissue...
Secondary metabolites are divided into three classes: phenolic, terpenoid, and nitrogenous compounds. Phenolic compounds are also known as polyphenols and include tannins, classified as hydrolysable o...
The proportion of seed tannins in wine is higher than that of skin tannins during normal winemaking practices. The interaction between grape skin cell wall and seed tannin could alter seed tannin extr...
This research provided a new modification idea and made a new high-efficiency plant-based flocculant through the three rounds of reactions using tannin, formaldehyde, and ammonia chloride. Tannins as ...
Tannins are involved in the taste of foods and multi bioactivity of traditional herbal medicines. The characteristics of tannins are believed to derive from their connectivity with proteins. However, ...
Tannins are polyphenols enriched in wood, bark, roots, leaves, seeds and fruits of a variety of plants. Over the last two decades, there has been an increasing interest in understanding the biological...
The light-struck taste (LST) is a fault occurring in white and rosé wines associated to the formation of volatile sulfur compounds (VSCs) due to the reactions between riboflavin (RF) and methionine (M...
Isothermal titration calorimetry (ITC) was used to study the interactions between hydrolysable tannins (HTs) and lipid vesicles prepared from a phospholipid extract of...