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Technologie, industrie et agriculture
Industrie
Emballage de produit
Emballage alimentaire
Emballage alimentaire : Questions médicales fréquentes
Termes MeSH sélectionnés :
Diagnostic
5
Emballage alimentaire
Sécurité alimentaire
Tests de sécurité
Emballage alimentaire
Substances toxiques
Analyse chimique
Emballage défectueux
Sécurité alimentaire
Durabilité
Emballage alimentaire
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5
Intoxication alimentaire
Symptômes
Allergies alimentaires
Emballage alimentaire
Effets à long terme
Toxicité
Altération des aliments
Sécurité alimentaire
Goût
Emballage alimentaire
Prévention
5
Emballage alimentaire
Sécurité alimentaire
Contamination alimentaire
Hygiène
Stockage des aliments
Emballage alimentaire
Réglementations
Emballage alimentaire
Environnement
Emballage durable
Traitements
5
Intoxication alimentaire
Traitement
Allergies alimentaires
Traitement
Symptômes
Sécurité alimentaire
Troubles digestifs
Probiotiques
Complications
5
Complications
Intoxication alimentaire
Allergies alimentaires
Réactions anaphylactiques
Plastiques
Santé reproductive
Conservation des aliments
Complications
Facteurs de risque
5
Facteurs de risque
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Sécurité alimentaire
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"text": "Évitez de consommer l'aliment, et consultez un professionnel de santé si nécessaire."
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"text": "Consultez un médecin pour évaluer les risques et envisager un suivi médical."
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Expert en Médecine, Optimisation des Parcours de Soins et Révision Médicale
Validation scientifique effectuée le 28/03/2025
Contenu vérifié selon les dernières recommandations médicales
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Affiliations :
Department of Nutrition, Gillings School of Public Health, University of North Carolina at Chapel Hill, Chapel Hill, NC 27599-7400, USA.
Carolina Population Center, University of North Carolina at Chapel Hill, Chapel Hill, NC 27516-2524, USA.
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Affiliations :
College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya'an, China.
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College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya'an, China.
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College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya'an, China.
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College of Mechanical and Electrical Engineering, Sichuan Agricultural University, Ya'an, China.
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College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya'an, China.
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College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya'an, China.
California Nano Systems Institute, University of California, Los Angeles, CA, USA.
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"P. Poni" Institute of Macromolecular Chemistry, 41 A Grigore Ghica Voda Alley, 70487 Iasi, Romania.
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Department of Food Engineering, Institute of Engineering, Campus da Penha, Universidade do Algarve, 8005-139 Faro, Portugal.
MED-Mediterranean Institute for Agriculture, Environment and Development and CHANGE-Global Change and Sustainability Institute, Faculty of Sciences and Technology, Campus de Gambelas, Universidade do Algarve, 8005-139 Faro, Portugal.
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Department of Food Science and Technology, University of Peloponnese, 24100 Kalamata, Greece.
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Department of Nutrition, Gillings School of Public Health, University of North Carolina at Chapel Hill, Chapel Hill, NC 27599-7400, USA.
Carolina Population Center, University of North Carolina at Chapel Hill, Chapel Hill, NC 27516-2524, USA.
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Engineering Research Center of Food Thermal-Processing Technology, College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai 201306, China.
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College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya'an, China.
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College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya'an, China.
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Department of Food, Nutrition and Packaging Sciences, Clemson University, Clemson, SC 29634, USA.
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Affiliations :
School of Food Science and Environmental Health, College of Sciences and Health, Technological University Dublin - City Campus, Grangegorman, Dublin 7, Ireland; Environmental Sustainability and Health Institute, Technological University Dublin - City Campus, Grangegorman, Dublin 7, Ireland; Centre for Research in Engineering and Surface Technology (CREST), FOCAS Institute, Technological University Dublin - City Campus, Kevin Street, Dublin 8, Ireland.
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Affiliations :
School of Food Science and Environmental Health, College of Sciences and Health, Technological University Dublin - City Campus, Grangegorman, Dublin 7, Ireland; Environmental Sustainability and Health Institute, Technological University Dublin - City Campus, Grangegorman, Dublin 7, Ireland. Electronic address: amit.jaiswal@TUDublin.ie.
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School of Food Science and Environmental Health, College of Sciences and Health, Technological University Dublin - City Campus, Grangegorman, Dublin 7, Ireland; Environmental Sustainability and Health Institute, Technological University Dublin - City Campus, Grangegorman, Dublin 7, Ireland. Electronic address: swarna.jaiswal@TUDublin.ie.
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Affiliations :
Embrapa Agroindústria Tropical, Fortaleza, Ceará, Brazil.
Laboratório Nacional de Nanotecnologia para o Agronegócio (LNNA), Embrapa Instrumentação, São Carlos, São Paulo, Brazil.
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2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
School of Public Health, University of Chile, Región Metropolitana, Chile.
Publications dans "Emballage alimentaire" :
Acanthosis nigricans (AN), with an estimated prevalence of 19.4% in the U.S., presents as hyperpigmented, velvety plaques in intertriginous regions. Acanthosis Nigricans negatively affects psychologic...
Topical brepocitinib, a tyrosine kinase (TYK)2/Janus kinase (JAK)1 inhibitor, is in development for psoriasis (PsO) and atopic dermatitis (AD). Quantitative analyses of prior clinical trial data were ...
Two phase 2b studies in patients with AD and PsO were used to characterize the amount of topical brepocitinib and the resultant systemic trough concentration (C...
Data from 256 patients were analyzed. Patient type, dose strength, and frequency had significant impacts on the dose-exposure relationship. Systemic concentration in patients with PsO was predicted to...
The relationship between the amount of active drug applied and brepocitinib systemic C...
The following is an introduction from the guest editors for the Bayesian Clinical Trials series....
Cholera has been one of the world's biggest public health challenges for centuries. The presence of this disease brings into focus the social determinants of health in different parts of the world. Re...
Clinical outcome assessments (COAs) are key to patient-centered evaluation of novel interventions and supportive care. COAs are particularly informative in oncology where a focus on how patients feel ...
Oncology trials were identified using medical subject heading neoplasm terms. Trials were searched for COA instrument names obtained from PROQOLID. Regression analyses assessed chronological and desig...
Eighteen percent of oncology interventional trials initiated 1985-2020 (N = 35,415) reported using one or more of 655 COA instruments. Eighty-four percent of the COA-using trials utilized patient-repo...
While COA use across clinical research has increased over time, there remains a need to further promote COA use particularly in early phase and treatment-focused oncology trials....
In this Commentary, we discuss disparities in resources for and access to cancer trials from the perspective of the Philippines, a lower-middle-income country in Southeast Asia, where cancer is the fo...
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