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Expert en Médecine, Optimisation des Parcours de Soins et Révision Médicale
Validation scientifique effectuée le 29/03/2025
Contenu vérifié selon les dernières recommandations médicales
4 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Department of Biochemistry, Acibadem (Mehmet Ali Aydinlar) University, Istanbul, Turkey. maltinoz@gmail.com.
Department of Psychiatry, Maastricht University, Maastricht, Netherlands. maltinoz@gmail.com.
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Affiliations :
Department of Biochemistry, Acibadem (Mehmet Ali Aydinlar) University, Istanbul, Turkey.
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Affiliations :
Institute of Agronomy & Plant Breeding I Justus Liebig University Giessen Giessen Germany.
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2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Department of Plant Production Engineering and Genetics, Razi University. Kermanshah, Iran. hodabashiri66@gmail.com.
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2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Department of Plant Production Engineering and Genetics, Razi University. Kermanshah, Iran. dkahrizi@modares.ac.ir.
Publications dans "Acide érucique" :
2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
National Institute for Genetic and Biotechnology, Tehran, Iran. salman@nigeb.ac.ir.
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2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Agricultural Biotechnology Research Institute of Iran, Agricultural Research Education and Extension Organization (AREEO), Karaj, Iran. hrahnama@abrii.ac.ir.
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Agricultural Biotechnology Research Institute of Iran, Agricultural Research Education and Extension Organization (AREEO), Karaj, Iran. dkahrizi@razi.ac.ir.
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2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Department of Neurosurgery, Pittsburgh University, Pittsburgh, PA, USA.
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2 publications dans cette catégorie
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Department of Neurosurgery, Pittsburgh University, Pittsburgh, PA, USA.
Publications dans "Acide érucique" :
2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Laboratory of Food Nutrition, Division of Applied Biochemistry, Graduate School of Horticulture, Chiba University, 648, Matsudo, Matsudo-shi, Chiba 271-8510, Japan.
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2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Laboratory of Food Nutrition, Division of Applied Biochemistry, Graduate School of Horticulture, Chiba University, 648, Matsudo, Matsudo-shi, Chiba 271-8510, Japan.
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Affiliations :
Laboratory of Food Nutrition, Division of Applied Biochemistry, Graduate School of Horticulture, Chiba University, 648, Matsudo, Matsudo-shi, Chiba 271-8510, Japan.
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2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
School of Food Science, Northeast Agricultural University.
Publications dans "Acide érucique" :
2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
School of Pharmacy, Shujitsu University, 1-6-1 Nishigawara, Okayama 703-8516, Japan.
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2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Food Science School, Guangdong Pharmaceutical University, Zhongshan, Guangdong Province 528458, China; GDPU-HKU Zhongshan Biomedical Innovation Platform, Zhongshan, Guangdong Province 528458, China. Electronic address: sksp081cy@163.com.
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2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Department of Food Management, Miyagi University, Sendai, Japan. kanauchi@myu.ac.jp.
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Affiliations :
Department of Chemistry and iClimate, Aarhus University, Aarhus 8000, Denmark.
Publications dans "Acide érucique" :
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Institute of Agronomy & Plant Breeding I Justus Liebig University Giessen Giessen Germany.
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Institute of Agronomy & Plant Breeding I Justus Liebig University Giessen Giessen Germany.
Publications dans "Acide érucique" :
Questions about the safety of food additives and their consumption have been raised in recent years. The increased exposure to these substances, either by intake of ultra-processed foods or by the bro...
Starch is a renewable and multifunctional polysaccharide biopolymer that is widely used both in the food industry and other areas of the economy. However, due to a number of undesirable properties in ...
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The frequency of phosphate additives reported in the United States Department of Agriculture Branded Foods Product Database and how these additives impact phosphate content is unknown....
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Lecithin may not be associated with increased phosphorus content. Calcium, potassium, sodium, and iron phosphorus salts appear to be associated with increases in the composite mineral and phosphorus c...
Recent advances in 3D printing technology have provided a new avenue for food manufacturing. However, one challenge in 3D printing food is the limited availability of printable materials that can mimi...
Food additives have been used mainly in the past century to perform specific functions in foods. Some types of food additives have been linked to adverse health outcomes, yet there is little research ...
To examine the proportion of products purchased by US households containing four common technical food additives using time-specific food composition data and examine whether purchases have changed ov...
Nielsen Homescan Consumer Panels, 2001 and 2019....
The proportion of packaged food products containing common types of food additives purchased by US households was determined overall and by food category....
Differences were examined using Student t test; P value < 0.001 was considered significant....
Between 2001 and 2019, the proportion of food products purchased by US households that contained additives increased from 49.6% to 59.5% (P < 0.001). The proportion of carbonated soft drinks purchased...
There is convincing evidence that US household purchases of common types of technical food additives are increasing. Despite some positive changes such as a decrease in the use of added flavors in car...
The recovery of biomass energy from food waste through anaerobic digestion as an alternative to fossil energy is of great significance for the development of environmental sustainability and the circu...
Acrolein (ACR) is predominantly generated from oil-rich food during thermos- processing. Accumulation of ACR in vivo through food consumption has been associated with an increased risk of developing c...