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Technologie, industrie et agriculture
Industrie
Emballage de produit
Emballage alimentaire
Emballage alimentaire : Questions médicales fréquentes
Termes MeSH sélectionnés :
Diagnostic
5
Emballage alimentaire
Sécurité alimentaire
Tests de sécurité
Emballage alimentaire
Substances toxiques
Analyse chimique
Emballage défectueux
Sécurité alimentaire
Durabilité
Emballage alimentaire
Symptômes
5
Intoxication alimentaire
Symptômes
Allergies alimentaires
Emballage alimentaire
Effets à long terme
Toxicité
Altération des aliments
Sécurité alimentaire
Goût
Emballage alimentaire
Prévention
5
Emballage alimentaire
Sécurité alimentaire
Contamination alimentaire
Hygiène
Stockage des aliments
Emballage alimentaire
Réglementations
Emballage alimentaire
Environnement
Emballage durable
Traitements
5
Intoxication alimentaire
Traitement
Allergies alimentaires
Traitement
Symptômes
Sécurité alimentaire
Troubles digestifs
Probiotiques
Complications
5
Complications
Intoxication alimentaire
Allergies alimentaires
Réactions anaphylactiques
Plastiques
Santé reproductive
Conservation des aliments
Complications
Facteurs de risque
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Facteurs de risque
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Sécurité alimentaire
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"text": "Évitez de consommer l'aliment, et consultez un professionnel de santé si nécessaire."
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"text": "Consultez un médecin pour évaluer les risques et envisager un suivi médical."
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Expert en Médecine, Optimisation des Parcours de Soins et Révision Médicale
Validation scientifique effectuée le 28/03/2025
Contenu vérifié selon les dernières recommandations médicales
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Affiliations :
Department of Nutrition, Gillings School of Public Health, University of North Carolina at Chapel Hill, Chapel Hill, NC 27599-7400, USA.
Carolina Population Center, University of North Carolina at Chapel Hill, Chapel Hill, NC 27516-2524, USA.
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Affiliations :
College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya'an, China.
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College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya'an, China.
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College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya'an, China.
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College of Mechanical and Electrical Engineering, Sichuan Agricultural University, Ya'an, China.
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College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya'an, China.
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College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya'an, China.
California Nano Systems Institute, University of California, Los Angeles, CA, USA.
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"P. Poni" Institute of Macromolecular Chemistry, 41 A Grigore Ghica Voda Alley, 70487 Iasi, Romania.
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Department of Food Engineering, Institute of Engineering, Campus da Penha, Universidade do Algarve, 8005-139 Faro, Portugal.
MED-Mediterranean Institute for Agriculture, Environment and Development and CHANGE-Global Change and Sustainability Institute, Faculty of Sciences and Technology, Campus de Gambelas, Universidade do Algarve, 8005-139 Faro, Portugal.
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Department of Food Science and Technology, University of Peloponnese, 24100 Kalamata, Greece.
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Department of Nutrition, Gillings School of Public Health, University of North Carolina at Chapel Hill, Chapel Hill, NC 27599-7400, USA.
Carolina Population Center, University of North Carolina at Chapel Hill, Chapel Hill, NC 27516-2524, USA.
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Engineering Research Center of Food Thermal-Processing Technology, College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai 201306, China.
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College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya'an, China.
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College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya'an, China.
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Department of Food, Nutrition and Packaging Sciences, Clemson University, Clemson, SC 29634, USA.
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Affiliations :
School of Food Science and Environmental Health, College of Sciences and Health, Technological University Dublin - City Campus, Grangegorman, Dublin 7, Ireland; Environmental Sustainability and Health Institute, Technological University Dublin - City Campus, Grangegorman, Dublin 7, Ireland; Centre for Research in Engineering and Surface Technology (CREST), FOCAS Institute, Technological University Dublin - City Campus, Kevin Street, Dublin 8, Ireland.
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Affiliations :
School of Food Science and Environmental Health, College of Sciences and Health, Technological University Dublin - City Campus, Grangegorman, Dublin 7, Ireland; Environmental Sustainability and Health Institute, Technological University Dublin - City Campus, Grangegorman, Dublin 7, Ireland. Electronic address: amit.jaiswal@TUDublin.ie.
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Affiliations :
School of Food Science and Environmental Health, College of Sciences and Health, Technological University Dublin - City Campus, Grangegorman, Dublin 7, Ireland; Environmental Sustainability and Health Institute, Technological University Dublin - City Campus, Grangegorman, Dublin 7, Ireland. Electronic address: swarna.jaiswal@TUDublin.ie.
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Embrapa Agroindústria Tropical, Fortaleza, Ceará, Brazil.
Laboratório Nacional de Nanotecnologia para o Agronegócio (LNNA), Embrapa Instrumentação, São Carlos, São Paulo, Brazil.
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Affiliations :
School of Public Health, University of Chile, Región Metropolitana, Chile.
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Duchenne muscular dystrophy (DMD) and Becker muscular dystrophy (BMD), which represent the range of dystrophinopathies, account for nearly 80% of muscle dystrophy. DMD and BMD result from the loss of ...
Firstly, I apologize for the delayed publication of this Special Issue in the form of a book title [...]....
Numerous microRNAs (miRNAs) have been observed to be abnormally expressed in cancer. Therefore, miRNA signatures could be potential noninvasive diagnostic and prognostic biomarkers for hepatocellular ...
To correlate miRNA-29a and miRNA-124 expression levels with the clinical features and survival rates of HCC patients....
Serum miRNA expression in 150 samples (50 patients with HCC, 50 patients with liver cirrhosis, and 50 healthy controls) were quantified using real-time qRT-PCR....
The expression levels of serum miRNA-29a were higher and the levels of miRNA-124 were lower in patients with HCC than in patients with liver cirrhosis and controls. ROC curve analysis showed promising...
The investigated miRNAs showed acceptable accuracy in the diagnosis of HCC; therefore, both could be utilized as diagnostic biomarkers. Additionally, miRNA-29a could be used as a prognostic biomarker....
MicroRNAs (miRNAs) are 22-nucleotide noncoding RNAs involved in the differentiation, development, and function of cells in the body by targeting the 3'- untranslated regions (UTR) of mRNAs for degrada...
Neurodegenerative diseases manifest as progressive loss of neuronal structures and their myelin sheaths and lead to substantial morbidity and mortality, especially in the elderly. Despite extensive re...
Overexpression of M3 subtype muscarinic receptors (M3R) hastens colon cancer progression. As microRNA (miRNA) expression is commonly dysregulated in cancer, we used microarrays to examine miRNA profil...
MicroRNAs (miRNAs) define an essential class of non-coding small RNAs that function as posttranscriptional modulators of gene expression. They are coded by...
The simultaneous analysis of the levels of multiple microRNAs (miRNAs) is critical to the early diagnosis of cancer. However, this analysis is challenging because of the low concentrations of miRNAs a...
Mechanical variables such as stiffness, stress, strain, and fluid shear stress are central to tissue functions, thus, must be maintained within the proper range. Mechanics are especially important in ...
MicroRNAs (miRNAs) are an important class of regulatory small RNAs that program gene expression, mainly at the post-transcriptional level. Although sporadic examples of species-specific miRNAs (termed...