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Composés chimiques organiques
Hydrocarbures
Hydrocarbures cycliques
Hydrocarbures aromatiques
Dérivés du benzène
Composés benzyliques
Composés benzyliques : Questions médicales fréquentes
Termes MeSH sélectionnés :
Diagnostic
5
Exposition professionnelle
Tests biologiques
Analyse sanguine
Analyse urinaire
Marqueurs biologiques
Métabolites
Évaluation des risques
Conditions de travail
Symptômes
5
Irritation cutanée
Maux de tête
Allergies
Réactions cutanées
Troubles neurologiques
Problèmes respiratoires
Enfants
Troubles du comportement
Prévention
5
Prévention
Équipements de protection
Réglementations
Industrie
Travailleurs
Formations de sécurité
Évaluations de risque
Entreprises
Sensibilisation
Campagnes d'information
Traitements
5
Intoxication
Soins symptomatiques
Antidotes
Traitement symptomatique
Irritations cutanées
Crèmes apaisantes
Complications
5
Complications
Troubles respiratoires
Cancers
Exposition prolongée
Gestion des complications
Suivi médical
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"text": "Une exposition prolongée peut entraîner des troubles neurologiques et des problèmes respiratoires."
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"text": "Oui, les symptômes peuvent varier en fonction de la structure chimique et de la dose."
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"text": "Oui, les entreprises doivent régulièrement évaluer les risques liés à l'exposition."
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"text": "Le traitement comprend l'élimination de l'exposition et des soins symptomatiques."
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"text": "Utiliser des crèmes apaisantes et éviter tout contact avec le composé irritant."
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Expert en Médecine, Optimisation des Parcours de Soins et Révision Médicale
Validation scientifique effectuée le 20/02/2025
Contenu vérifié selon les dernières recommandations médicales
3 publications dans cette catégorie
Affiliations :
University of Bristol, School of Chemistry, Bristol, BS8 1TS, U.K.
Publications dans "Composés benzyliques" :
3 publications dans cette catégorie
Affiliations :
University of Bristol, School of Chemistry, Bristol, BS8 1TS, U.K.
Publications dans "Composés benzyliques" :
2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Department of Chemistry, College of Humanities & Sciences, Nihon University, Sakurajosui, Setagaya-ku, Tokyo 156-8550, Japan. tsuji@chs.nihon-u.ac.jp kawatsur@chs.nihon-u.ac.jp.
Publications dans "Composés benzyliques" :
2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Department of Chemistry, College of Humanities & Sciences, Nihon University, Sakurajosui, Setagaya-ku, Tokyo 156-8550, Japan. tsuji@chs.nihon-u.ac.jp kawatsur@chs.nihon-u.ac.jp.
Publications dans "Composés benzyliques" :
2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Key Laboratory of Applied Chemistry of Chongqing Municipality, School of Chemistry and Chemical Engineering, Southwest University, Chongqing 400715, China.
Publications dans "Composés benzyliques" :
2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Key Laboratory of Applied Chemistry of Chongqing Municipality, School of Chemistry and Chemical Engineering, Southwest University, Chongqing 400715, China.
Publications dans "Composés benzyliques" :
2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Roy and Diana Vagelos Laboratories, Penn/Merck Laboratory for High-Throughput Experimentation, Department of Chemistry, University of Pennsylvania 231 South 34th Street Philadelphia Pennsylvania 19104-6323 USA pwalsh@sas.upenn.edu.
Department of Chemistry, Renmin University of China Beijing 100872 China 20050062@ruc.edu.cn.
Publications dans "Composés benzyliques" :
2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Roy and Diana Vagelos Laboratories, Penn/Merck Laboratory for High-Throughput Experimentation, Department of Chemistry, University of Pennsylvania 231 South 34th Street Philadelphia Pennsylvania 19104-6323 USA pwalsh@sas.upenn.edu.
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Roy and Diana Vagelos Laboratories, Penn/Merck Laboratory for High-Throughput Experimentation, Department of Chemistry, University of Pennsylvania 231 South 34th Street Philadelphia Pennsylvania 19104-6323 USA pwalsh@sas.upenn.edu.
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Department of Chemical Sciences, University of Johannesburg, PO Box 524, Auckland Park, 2006, Johannesburg, South Africa.
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Department of Chemistry, Indian Institute of Technology Kharagpur Kharagpur 721302 India mxb@iitkgp.ac.in.
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Key Laboratory of Applied Surface and Colloid Chemistry, Ministry of Education and School of Chemistry and Chemical Engineering, Shaanxi Normal University, Xi'an, 710119, China.
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Department of Chemistry, University of Liverpool, Liverpool, L69 7ZD, UK.
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Microbial fermentation provides a valorization strategy, through biotransformation, to convert plant-derived raw materials into health-promoting agents. In this study, we have investigated the antioxi...
The market for beverages is highly changing within the last years. Increasing consumer awareness towards healthier drinks led to the revival of traditional and the creation of innovative beverages. Va...
In this study, a statistically based approach was used to elucidate the impact of the fermentation parameters temperature, inoculum cell concentration, and methionine addition on the fermentation of l...
Out of the fermentation parameters temperature, inoculum cell concentration, and methionine addition, the temperature had the highest influence on the observed aroma and taste active compounds. As the...
With age, protein glycation in organisms increases continuously. Evidence from many studies shows that the accumulation of glycated protein is highly correlated with biological aging and the developme...
Sodium bicarbonate pretreatment and solid-state fermentation (SSF) were used to maximize the nutritional value of corn germ meal (CGM) by inoculating it with Bacillus velezensis CL-4 (isolated from ch...
Sweet sorghum is used mainly as an energy crop and feed crop in arid and semiarid regions, and ensiling is a satisfactory method for preserving high-quality sweet sorghum. The aim of this study was to...
Sweet sorghum was harvested at the first inflorescence spikelet stage and ensiled without (CK) or with lactic acid bacterial (LAB) additives (L). After ensiling, samples were collected on days 0, 1, 3...
For CK and L, on day 1, the pH was 5.77 and 5.57, respectively, and the lactic acid (LA) was 1.30 and 2.81 g/kg dry matter (DM), respectively. Compared with CK, L had a lower pH and higher LA from day...
Sweet sorghum silage fermented relatively slowly during the first day. Moreover, inoculation with LAB accelerated fermentation and optimized bacterial communities during the initial fermentation phase...
The motility ability of intestinal lipopolysaccharide (LPS)-producing bacteria determines their translocation to the enterohepatic circulation and works as an infectious complication. In this study, t...
Berries are rich in bioactive compounds, including antioxidants and especially polyphenols, known inhibitors of starch metabolism enzymes. Lactic acid fermentation of fruits has received considerable ...
Africa has a rich tradition of cereal fermentations to produce diverse products including baked goods, porridges, non-alcoholic beverages and alcoholic beverages. Diversity also relates to the choice ...
To evaluate the effects of bioaugmentation fermentation inoculated with one ester-producing strain (Wickerhamomyces anomalus ZX-1) and two strains of lactic acid bacteria (Lactobacillus plantarum CGMC...
Using bioconversion and simultaneous value-added product generation requires purification of the gaseous and the liquid streams before, during, and after the bioconversion process. The effect of diver...