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Technologie, industrie et agriculture
Industrie
Emballage de produit
Emballage alimentaire
Emballage alimentaire : Questions médicales fréquentes
Termes MeSH sélectionnés :
Diagnostic
5
Emballage alimentaire
Sécurité alimentaire
Tests de sécurité
Emballage alimentaire
Substances toxiques
Analyse chimique
Emballage défectueux
Sécurité alimentaire
Durabilité
Emballage alimentaire
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5
Intoxication alimentaire
Symptômes
Allergies alimentaires
Emballage alimentaire
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Toxicité
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Sécurité alimentaire
Goût
Emballage alimentaire
Prévention
5
Emballage alimentaire
Sécurité alimentaire
Contamination alimentaire
Hygiène
Stockage des aliments
Emballage alimentaire
Réglementations
Emballage alimentaire
Environnement
Emballage durable
Traitements
5
Intoxication alimentaire
Traitement
Allergies alimentaires
Traitement
Symptômes
Sécurité alimentaire
Troubles digestifs
Probiotiques
Complications
5
Complications
Intoxication alimentaire
Allergies alimentaires
Réactions anaphylactiques
Plastiques
Santé reproductive
Conservation des aliments
Complications
Facteurs de risque
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Facteurs de risque
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Sécurité alimentaire
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"text": "Des problèmes de santé chroniques, comme des troubles hormonaux ou des cancers, peuvent survenir."
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"text": "Évitez de consommer l'aliment, et consultez un professionnel de santé si nécessaire."
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"text": "Consultez un médecin pour évaluer les risques et envisager un suivi médical."
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Expert en Médecine, Optimisation des Parcours de Soins et Révision Médicale
Validation scientifique effectuée le 28/03/2025
Contenu vérifié selon les dernières recommandations médicales
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Affiliations :
Department of Nutrition, Gillings School of Public Health, University of North Carolina at Chapel Hill, Chapel Hill, NC 27599-7400, USA.
Carolina Population Center, University of North Carolina at Chapel Hill, Chapel Hill, NC 27516-2524, USA.
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Affiliations :
College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya'an, China.
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College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya'an, China.
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College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya'an, China.
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College of Mechanical and Electrical Engineering, Sichuan Agricultural University, Ya'an, China.
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College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya'an, China.
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College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya'an, China.
California Nano Systems Institute, University of California, Los Angeles, CA, USA.
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"P. Poni" Institute of Macromolecular Chemistry, 41 A Grigore Ghica Voda Alley, 70487 Iasi, Romania.
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Affiliations :
Department of Food Engineering, Institute of Engineering, Campus da Penha, Universidade do Algarve, 8005-139 Faro, Portugal.
MED-Mediterranean Institute for Agriculture, Environment and Development and CHANGE-Global Change and Sustainability Institute, Faculty of Sciences and Technology, Campus de Gambelas, Universidade do Algarve, 8005-139 Faro, Portugal.
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Department of Food Science and Technology, University of Peloponnese, 24100 Kalamata, Greece.
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Department of Nutrition, Gillings School of Public Health, University of North Carolina at Chapel Hill, Chapel Hill, NC 27599-7400, USA.
Carolina Population Center, University of North Carolina at Chapel Hill, Chapel Hill, NC 27516-2524, USA.
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Engineering Research Center of Food Thermal-Processing Technology, College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai 201306, China.
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College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya'an, China.
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College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya'an, China.
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Department of Food, Nutrition and Packaging Sciences, Clemson University, Clemson, SC 29634, USA.
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Affiliations :
School of Food Science and Environmental Health, College of Sciences and Health, Technological University Dublin - City Campus, Grangegorman, Dublin 7, Ireland; Environmental Sustainability and Health Institute, Technological University Dublin - City Campus, Grangegorman, Dublin 7, Ireland; Centre for Research in Engineering and Surface Technology (CREST), FOCAS Institute, Technological University Dublin - City Campus, Kevin Street, Dublin 8, Ireland.
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Affiliations :
School of Food Science and Environmental Health, College of Sciences and Health, Technological University Dublin - City Campus, Grangegorman, Dublin 7, Ireland; Environmental Sustainability and Health Institute, Technological University Dublin - City Campus, Grangegorman, Dublin 7, Ireland. Electronic address: amit.jaiswal@TUDublin.ie.
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School of Food Science and Environmental Health, College of Sciences and Health, Technological University Dublin - City Campus, Grangegorman, Dublin 7, Ireland; Environmental Sustainability and Health Institute, Technological University Dublin - City Campus, Grangegorman, Dublin 7, Ireland. Electronic address: swarna.jaiswal@TUDublin.ie.
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Affiliations :
Embrapa Agroindústria Tropical, Fortaleza, Ceará, Brazil.
Laboratório Nacional de Nanotecnologia para o Agronegócio (LNNA), Embrapa Instrumentação, São Carlos, São Paulo, Brazil.
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School of Public Health, University of Chile, Región Metropolitana, Chile.
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The handling of antineoplastic drugs should follow strict supervision and safety rules to minimize the occupational exposure risks to professionals involved. The external surface contamination of drug...
A cross-sectional study was conducted. Samples were collected using a uniform sampling procedure on the inner surfaces of the packages/boxes and the outer surfaces of the vials. The analyzes were exec...
A total of 209 samples were analyzed, 66 of CP and 143 of DOX. CP levels were detected in nine samples (13.63%), three were below the lower limit of quantification (LLQ) and the other six had contamin...
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Medically, anticancer drugs contamination leading to human exposure has become an issue. The urine of patients receiving chemotherapy contains anticancer drugs. If urine containing anticancer drugs is...
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The high sensitivity of antidoping detection tests creates the possibility of inadvertent doping due to an athlete's unknowing ingestion of contaminated environmental sources such as dietary supplemen...
The COVID-19 pandemic posed an increased threat to dental personnel and patients. Close encounters with patients' breath and saliva and the use of intraoral rotating instruments which disperse microsc...
Herbal medicines are widely used for clinical purposes worldwide. These herbs are susceptible to phytopathogenic fungal invasion during the culturing, harvesting, storage, and processing stages. The t...
Illicit drug supply adulteration can heighten the risk for adverse health outcomes. Sulfonylurea medications are widely used in the treatment of diabetes mellitus (DM). Unintentional or intentional ov...
Bacterial contamination of blood products is a major problem in transfusion medicine, in terms of both morbidity and mortality. Platelets (PLTs) are stored at room temperature (under constant agitatio...
Mycotoxins, as natural products of molds, are often unavoidable contaminants of food and feed, to which the increasingly evident climate changes contribute a large part. The consequences are more or l...