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Technologie, industrie et agriculture
Industrie
Industrie alimentaire
Manipulation des aliments
Manipulation des aliments : Questions médicales fréquentes
Termes MeSH sélectionnés :
Diagnostic
5
Intoxication alimentaire
Diagnostic médical
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Pathogènes
Symptômes
Contamination alimentaire
Allergies alimentaires
Intoxication alimentaire
Facteurs de risque
Évaluation clinique
Symptômes
5
Intoxication alimentaire
Symptômes
Pathogènes
Intoxication alimentaire
Consultation médicale
Symptômes
Allergies alimentaires
Symptômes
Prévention
5
Prévention
Intoxication alimentaire
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Stockage des aliments
Sécurité alimentaire
Cuisson des aliments
Sécurité alimentaire
Manipulation des aliments
Hygiène alimentaire
Traitements
5
Intoxication alimentaire
Traitement
Antibiotiques
Infections bactériennes
Allergies alimentaires
Antihistaminiques
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5
Complications
Intoxication alimentaire
Personnes âgées
Complications
Allergies alimentaires
Complications
Complications
Intoxication alimentaire
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Facteurs de risque
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Intoxication alimentaire
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Expert en Médecine, Optimisation des Parcours de Soins et Révision Médicale
Validation scientifique effectuée le 08/04/2025
Contenu vérifié selon les dernières recommandations médicales
4 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Research Organization of Science and Technology and Ritsumeikan University, Kusatsu, Japan.
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4 publications dans cette catégorie
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Department of Robotics, Ritsumeikan University, Kusatsu, Japan.
Publications dans "Manipulation des aliments" :
3 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Department of Robotics, Ritsumeikan University, Kusatsu, Japan.
Publications dans "Manipulation des aliments" :
3 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Department of Neuroscience, Feinberg School of Medicine, Northwestern University, 303 E Chicago Avenue, Chicago, IL 60611, USA. Electronic address: john.barrett@cantab.net.
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3 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Department of Neuroscience, Feinberg School of Medicine, Northwestern University, 303 E Chicago Avenue, Chicago, IL 60611, USA.
Publications dans "Manipulation des aliments" :
3 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Department of Food Science, Purdue University, West Lafayette, Indiana 47907.
Publications dans "Manipulation des aliments" :
3 publications dans cette catégorie
Affiliations :
School of Applied Psychology, University of Applied Sciences and Arts Northwestern Switzerland, Olten, Switzerland.
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3 publications dans cette catégorie
Affiliations :
School of Applied Psychology, University of Applied Sciences and Arts Northwestern Switzerland, Olten, Switzerland.
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2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Department of Neuroscience, Feinberg School of Medicine, Northwestern University, 303 E Chicago Avenue, Chicago, IL 60611, USA.
Publications dans "Manipulation des aliments" :
2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
French Agency for Food, Environmental and Occupational Health & Safety (Anses), 94700 Maisons-Alfort, France.
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2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
French Agency for Food, Environmental and Occupational Health & Safety (Anses), 94700 Maisons-Alfort, France.
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2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Multidisciplinary Food and Health Laboratory, School of Applied Sciences, State University of Campinas, Limeira, SP, Brazil.
Publications dans "Manipulation des aliments" :
2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Illinois Institute of Technology, Chicago, IL, USA.
Publications dans "Manipulation des aliments" :
2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
World Health Organization, Country Office, Colombo, Sri Lanka.
Publications dans "Manipulation des aliments" :
2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
World Health Organization, Country Office, Colombo, Sri Lanka.
Publications dans "Manipulation des aliments" :
2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
a School of Occupational and Public Health , Ryerson University , Toronto , ON , Canada.
Publications dans "Manipulation des aliments" :
2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Department of Nutrition and Food Technology, Faculty of Agriculture, Jordan University of Science and Technology, Irbid, Jordan.
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2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Department of Nutrition and Food Technology, Faculty of Agriculture, Jordan University of Science and Technology, Irbid, Jordan.
Department of Clinical Nutrition and Dietetics, College of Health Sciences, University of Sharjah, Sharjah, United Arab Emirates.
Publications dans "Manipulation des aliments" :
2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Department of Endocrinology, Bharti Hospital, Karnal, India.
Publications dans "Manipulation des aliments" :
2 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Maharaja Agrasen Hospital, Punjabi Bagh, New Delhi, India.
Publications dans "Manipulation des aliments" :
Curcumin is a hydrophobic polyphenol derived from turmeric with potent anti-oxidant, anti-microbial, anti-inflammatory and anti-carcinogenic effects. Curcumin is degraded into various derivatives unde...
Curcumin is one of the most important polyphenolic nutrients in pharmaceutical industries. Unfortunately, its poor solubility and bioavailability have hampered its clinical application. To improve cur...
The current study focuses on the development of innovative and highly-stable curcumin (CUR)-based therapeutics by encapsulating CUR in biocompatible poly(n-butyl acrylate)-...
Modern pharmacological research found that the chemical components of...
Pubmed, Cochran Library, CNKI, and other databases were searched to collect the randomized controlled trials (RCTs). Then, the risk of bias of RCTs were assessed and data of RCTs were extracted. Final...
Twenty-nine (29) RCTs involving 2396 participants and 5 types of arthritis were included. The arthritis included Ankylosing Spondylitis (AS), Rheumatoid Arthritis (RA), Osteoarthritis (OA), Juvenile i...
Curcumin and Curcuma longa Extract may improve symptoms and inflammation levels in people with arthritis. However, due to the low quality and small quantity of RCTs, the conclusions need to be interpr...
Colon cancer (CRC) is the second leading cause of death and the third most diagnosed cancer worldwide. Although curcumin (CUR) has demonstrated a potent anticancer activity, it is characterized by its...
Curcumin is a dietary spice and coloring agent widely used in food and herbal medicine. Herein, we visualized the distribution of curcumin in fresh...
Curcumin is a natural component extracted from the rhizomes of turmeric (...
The conjugation of polyphenols is a valuable strategy with which to confer tailored properties to polymeric materials of biomedical interest. Within this investigation, we aim to explore the possibili...
Maize porous starch-curcumin microspheres were prepared by encapsulating curcumin into cross-linked porous starch and oxidized porous starch to investigate the effect of modified porous starch in embe...
Curcumin, a traditional Chinese medicine extracted from natural plant rhizomes, has become a candidate drug for the treatment of different diseases due to its anti-inflammatory, anticancer, antioxidan...