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Thérapeutique
Traitement d'urgence
Réanimation
Réanimation cardiopulmonaire
Réanimation cardiopulmonaire : Questions médicales fréquentes
Termes MeSH sélectionnés :
Diagnostic
5
Arrêt cardiaque
Diagnostic médical
Réanimation cardiopulmonaire
Signes cliniques
Urgences médicales
Arrêt cardiaque
Évaluation clinique
Conscience
Défibrillation
Équipement médical
Symptômes
5
Symptômes
Arrêt cardiaque
Détresse respiratoire
Symptômes
Douleur thoracique
Prévention des maladies
Perte de conscience
Arrêt cardiaque
Signes vitaux
Arrêt cardiaque
Prévention
5
Prévention des maladies
Mode de vie sain
Prévention
Santé cardiaque
Tabagisme
Facteurs de risque
Exercice physique
Santé cardiaque
Éducation à la santé
Réanimation cardiopulmonaire
Traitements
5
Réanimation cardiopulmonaire
Compression thoracique
Défibrillation
Équipement médical
Réanimation cardiopulmonaire
Urgences médicales
Ventilation
Réanimation cardiopulmonaire
Réanimation cardiopulmonaire
Défibrillation
Complications
5
Complications
Réanimation cardiopulmonaire
Lésions cérébrales
Arrêt cardiaque
Surveillance médicale
Réanimation cardiopulmonaire
Fractures
Réanimation cardiopulmonaire
Séquelles
Arrêt cardiaque
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Expert en Médecine, Optimisation des Parcours de Soins et Révision Médicale
Validation scientifique effectuée le 28/02/2025
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Affiliations :
Department of Critical Care, Children's Hospital of Philadelphia, Philadelphia, PA.
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Affiliations :
Klinik für Anästhesiologie und Intensivtherapie, Universitätsklinikum Carl Gustav Carus an der TU Dresden, Fetscherstraße 74, 01307, Dresden, Deutschland.
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Klinik für Anästhesiologie und Intensivtherapie, Universitätsklinikum Carl Gustav Carus an der TU Dresden, Fetscherstraße 74, 01307, Dresden, Deutschland. peter.spieth@ukdd.de.
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Department of Emergency Medicine, Chung-Ang University College of Medicine, Seoul, Republic of Korea. Electronic address: jehyeokoh@cau.ac.kr.
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Department of Critical Care, Children's Hospital of Philadelphia, Philadelphia, PA.
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Department of Anesthesiology, Randers Regional Hospital, Randers.
Department of Intensive Care, Randers Regional Hospital, Randers, Denmark.
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Affiliations :
Division of Emergency Medicine, University of Utah School of Medicine, 30 N 1900 E, Salt Lake City, UT, 84132, USA. joseph.tonna@hsc.utah.edu.
Division of Cardiothoracic Surgery, University of Utah School of Medicine, 30 N 1900 E, 3C127, Salt Lake City, UT, 84132, USA. joseph.tonna@hsc.utah.edu.
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Division of Emergency Medicine, University of Utah School of Medicine, 30 N 1900 E, Salt Lake City, UT, 84132, USA.
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Department of Anesthesiology and Critical Care Medicine Children's Hospital of Philadelphia Philadelphia PA.
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Department of Anesthesiology and Critical Care Medicine Children's Hospital of Philadelphia Philadelphia PA.
Department of Anesthesiology and Critical Care Medicine Perelman School of Medicine at the University of Pennsylvania Philadelphia PA.
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Department of Anesthesiology and Critical Care Medicine Children's Hospital of Philadelphia Philadelphia PA.
Department of Anesthesiology and Critical Care Medicine Perelman School of Medicine at the University of Pennsylvania Philadelphia PA.
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Department of Emergency Medicine, Teikyo University School of Medicine.
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Cardiovascular Division, University of Minnesota, 420 Delaware Street SE, MMC 508 Mayo, 8508A, Minneapolis, MN 55455, USA; Center for Resuscitation Medicine, Minneapolis, MN, USA.
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Affiliations :
First Department of Cardiology, Medical School, National and Kapodistrian University of Athens, Hippokration Hospital, Athens, Greece.
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Affiliations :
First Department of Cardiology, Medical School, National and Kapodistrian University of Athens, Hippokration Hospital, Athens, Greece.
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Affiliations :
Department of Clinical Sciences, College of Veterinary Medicine, Cornell University, Ithaca, NY, United States.
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Affiliations :
Faculty of Veterinary and Agricultural Sciences, Melbourne Veterinary School, University of Melbourne, Werribee, VIC, Australia.
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According to the World Health Organization, more than 600 million people become ill each year due to foodborne diseases. Improper food handling is one of the main causes of such diseases. Despite the ...
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https://osf.io/hxfe4....
Hand hygiene is critical in the food service industry. Bacteria can easily be transferred between different surfaces to food during food preparation. Common hygiene practices include hand washing and ...
Celiac disease (CD) is an autoimmune disease triggered by the ingestion of gluten in genetically predisposed individuals, affecting 1.4% of the world population. CD induces an inflammatory reaction th...
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Foodborne diseases (FBDs) are a major public health concern, especially in Sub-Saharan African (SSA) countries, such as Ghana, where poor food handling practices (FHPs) are prevalent. To estimate the ...
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This study is a systematic review, registered in PROSPERO. The search for articles was carried out in databases and gray literature. Eligible studies that microbiologically analyzed homemade enteral p...
Five studies evaluated 217 enteral formulations. It was found that 72.81% of the enteral formulations exceeded the acceptable bacterial count in the case of at least one of the analyzed microorganisms...
The three types of home-prepared enteral formulations showed unsatisfactory microbiological quality, indicating poor hygiene conditions during food handling....
Foodborne diseases in food facilities are a major public health problem, due mostly to the limited surveillance and educational level of food-handling workers. This study was conducted in 220 food ser...
Ultra-processed foods (UPF), including those containing food additive emulsifiers, have received research attention due to evidence implicating them in the pathogenesis of certain diseases. The aims o...
A database was compiled sampling all products from the food categories contributing to energy intake from UPF in the UK from the National Diet and Nutrition Survey (2008-2014). Every food in these cat...
Major supermarkets in the UK....
A total of 32 719 food products in the UK supermarket food supply were returned in searches. Of these, 12 844 products were eligible and manually reviewed for the presence of emulsifiers. Emulsifiers ...
Findings from this study are the first to demonstrate the widespread occurrence and co-occurrence of emulsifiers in UPF in the UK food supply....
This study focuses on the chemical, physical, and biological hazards that pose food contamination risks during the processing of food in facilities using open food processing equipment through a revie...