La présence de bétalaïnes peut être identifiée par des tests colorimétriques spécifiques.
BétalaïnesPigments
#2
Quels tests sont utilisés pour détecter les bétalaïnes ?
Des tests comme la chromatographie peuvent être utilisés pour isoler et identifier les bétalaïnes.
ChromatographieBétalaïnes
#3
Les bétalaïnes sont-elles visibles à l'œil nu ?
Oui, les bétalaïnes donnent des couleurs vives aux plantes, visibles à l'œil nu.
BétalaïnesPlantes
#4
Peut-on mesurer les bétalaïnes dans le sang ?
Des études montrent que les bétalaïnes peuvent être mesurées dans le plasma sanguin.
BétalaïnesPlasma sanguin
#5
Y a-t-il des méthodes standardisées pour le diagnostic ?
Oui, des méthodes standardisées existent pour l'analyse des bétalaïnes dans les aliments.
Méthodes analytiquesBétalaïnes
Symptômes
5
#1
Quels sont les effets des bétalaïnes sur la santé ?
Les bétalaïnes ont des propriétés antioxydantes et anti-inflammatoires bénéfiques.
AntioxydantsBétalaïnes
#2
Les bétalaïnes provoquent-elles des allergies ?
Des réactions allergiques aux bétalaïnes sont rares mais possibles chez certaines personnes.
AllergiesBétalaïnes
#3
Les bétalaïnes affectent-elles la digestion ?
Les bétalaïnes peuvent favoriser la digestion en stimulant la production de bile.
DigestionBétalaïnes
#4
Y a-t-il des effets secondaires connus ?
Les effets secondaires sont rares, mais une consommation excessive peut causer des troubles digestifs.
Effets secondairesBétalaïnes
#5
Les bétalaïnes peuvent-elles colorer les urines ?
Oui, la consommation de betteraves riches en bétalaïnes peut colorer les urines en rouge.
UrineBétalaïnes
Prévention
5
#1
Comment intégrer les bétalaïnes dans l'alimentation ?
Consommez des aliments comme les betteraves, les figues de barbarie et les amaranthes.
AlimentationBétalaïnes
#2
Les bétalaïnes aident-elles à prévenir des maladies ?
Elles peuvent contribuer à la prévention des maladies cardiovasculaires grâce à leurs propriétés antioxydantes.
Maladies cardiovasculairesBétalaïnes
#3
Y a-t-il des recommandations de consommation ?
Il est recommandé de consommer des aliments riches en bétalaïnes plusieurs fois par semaine.
Recommandations alimentairesBétalaïnes
#4
Les bétalaïnes sont-elles bénéfiques pour la peau ?
Oui, elles peuvent aider à protéger la peau des dommages causés par les radicaux libres.
Santé de la peauBétalaïnes
#5
Peut-on trouver des bétalaïnes dans des suppléments ?
Oui, des suppléments de bétalaïnes sont disponibles sur le marché pour leurs bienfaits santé.
SupplémentsBétalaïnes
Traitements
5
#1
Les bétalaïnes sont-elles utilisées en médecine ?
Oui, les bétalaïnes sont étudiées pour leurs propriétés anti-inflammatoires et anticancéreuses.
MédecineBétalaïnes
#2
Comment les bétalaïnes sont-elles administrées ?
Elles peuvent être consommées sous forme de jus, de compléments ou d'extraits concentrés.
Compléments alimentairesBétalaïnes
#3
Les bétalaïnes sont-elles efficaces contre le cancer ?
Des études préliminaires montrent que les bétalaïnes peuvent inhiber la croissance tumorale.
CancerBétalaïnes
#4
Peut-on utiliser les bétalaïnes pour traiter l'inflammation ?
Oui, les bétalaïnes ont des propriétés anti-inflammatoires qui peuvent aider à réduire l'inflammation.
InflammationBétalaïnes
#5
Y a-t-il des interactions médicamenteuses avec les bétalaïnes ?
Des études sont nécessaires, mais aucune interaction significative n'a été rapportée jusqu'à présent.
Interactions médicamenteusesBétalaïnes
Complications
5
#1
Quelles complications peuvent survenir avec une surconsommation ?
Une surconsommation peut entraîner des troubles digestifs comme des ballonnements ou des diarrhées.
Troubles digestifsBétalaïnes
#2
Les bétalaïnes peuvent-elles causer des problèmes rénaux ?
Aucune preuve solide ne lie les bétalaïnes à des problèmes rénaux, mais la modération est conseillée.
Problèmes rénauxBétalaïnes
#3
Y a-t-il des risques pour les personnes allergiques ?
Les personnes allergiques aux plantes peuvent avoir des réactions aux bétalaïnes, bien que rares.
AllergiesBétalaïnes
#4
Les bétalaïnes peuvent-elles interférer avec des traitements médicaux ?
Des études sont nécessaires, mais aucune interférence significative n'a été rapportée jusqu'à présent.
Traitements médicauxBétalaïnes
#5
Les bétalaïnes peuvent-elles affecter la pression artérielle ?
Certaines études suggèrent que les bétalaïnes peuvent aider à réguler la pression artérielle.
Pression artérielleBétalaïnes
Facteurs de risque
5
#1
Qui devrait éviter les bétalaïnes ?
Les personnes ayant des antécédents d'allergies alimentaires devraient être prudentes.
Allergies alimentairesBétalaïnes
#2
Les personnes atteintes de diabète peuvent-elles consommer des bétalaïnes ?
Oui, mais avec modération, car les betteraves peuvent contenir des sucres naturels.
DiabèteBétalaïnes
#3
Les bétalaïnes sont-elles sûres pour les femmes enceintes ?
En général, les bétalaïnes sont considérées comme sûres, mais il est conseillé de consulter un médecin.
GrossesseBétalaïnes
#4
Les bétalaïnes présentent-elles des risques pour les enfants ?
Les bétalaïnes sont généralement sûres pour les enfants, mais une consommation excessive doit être évitée.
EnfantsBétalaïnes
#5
Les personnes atteintes de maladies rénales doivent-elles éviter les bétalaïnes ?
Il est conseillé de consulter un médecin, car les bétalaïnes peuvent affecter la fonction rénale.
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Departamento de Bioquímica y Biología Molecular A, Unidad Docente de Biología, Facultad de Veterinaria, Regional Campus of International Excellence "Campus Mare Nostrum″, Universidad de Murcia, 30100 Murcia, Spain.
Departamento de Bioquímica y Biología Molecular A, Unidad Docente de Biología, Facultad de Veterinaria, Regional Campus of International Excellence "Campus Mare Nostrum″, Universidad de Murcia, 30100 Murcia, Spain.
Departamento de Bioquímica y Biología Molecular A, Unidad Docente de Biología, Facultad de Veterinaria, Regional Campus of International Excellence "Campus Mare Nostrum″, Universidad de Murcia, 30100 Murcia, Spain.
Departamento de Bioquímica y Biología Molecular A, Unidad Docente de Biología, Facultad de Veterinaria, Regional Campus of International Excellence "Campus Mare Nostrum″, Universidad de Murcia, 30100 Murcia, Spain.
Departamento de Bioquímica y Biología Molecular A, Unidad Docente de Biología, Facultad de Veterinaria, Regional Campus of International Excellence "Campus Mare Nostrum″, Universidad de Murcia, 30100 Murcia, Spain.
State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agrobioresources/Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables/Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops (South China), Ministry of Agriculture and Rural Affairs, College of Horticulture, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, Guangdong, China.
State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agrobioresources/Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables/Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops (South China), Ministry of Agriculture and Rural Affairs, College of Horticulture, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, Guangdong, China.
State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agrobioresources/Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables/Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops (South China), Ministry of Agriculture and Rural Affairs, College of Horticulture, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, Guangdong, China.
State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agrobioresources/Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables/Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops (South China), Ministry of Agriculture and Rural Affairs, College of Horticulture, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, Guangdong, China.
State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agrobioresources/Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables/Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops (South China), Ministry of Agriculture and Rural Affairs, College of Horticulture, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, Guangdong, China.
State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agrobioresources/Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables/Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops (South China), Ministry of Agriculture and Rural Affairs, College of Horticulture, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, Guangdong, China.
State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agrobioresources/Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables/Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops (South China), Ministry of Agriculture and Rural Affairs, College of Horticulture, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, Guangdong, China.
State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agrobioresources/Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables/Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops (South China), Ministry of Agriculture and Rural Affairs, College of Horticulture, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, Guangdong, China.
State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Subtropical Agrobioresources/Guangdong Provincial Key Laboratory of Postharvest Science of Fruits and Vegetables/Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops (South China), Ministry of Agriculture and Rural Affairs, College of Horticulture, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, Guangdong, China.
Department of Biochemistry and Molecular Biology A, Faculty of Biology, Regional Campus of International Excellence, Campus Mare Nostrum, University of Murcia, Murcia, Spain.
The aim of this article is to review the evaluation and management of pediatric forearm malunions. Acceptable parameters for nonoperative management of pediatric forearm fractures are reviewed, follow...
The primary goal in operative fixation of forearm fractures is to restore length, rotational stability, and maintenance of the radial bow. Plate osteosynthesis is well regarded as the gold standard of...
The purpose of this study was to evaluate characteristics of reinjury following forearm fractures in adolescents. An Institutional Review Board-approved retrospective cohort study of forearm fractures...
Nonunion or malunion of forearm fractures may result in restricted range of motion or persistent pain, leading to limitations in activities of daily living. Complications may also present in the form ...
In nonoperative management of displaced olecranon fractures, patients are able to maintain overhead extension despite a persistent nonunion. It has been hypothesized that this is feasible because of a...
Eight fresh-frozen cadaveric upper-extremity specimens were used in this study. The triceps muscle was loaded through a pulley system operated by an Instron 8874 Biaxial Servohydraulic Fatigue Testing...
Elbow extension was noted in each specimen for trials 1, 2, and 3. Only when both the lateral fascia and medial fascia were transected was elbow extension not achieved. There was no significant differ...
In the setting of an olecranon fracture, this biomechanical study suggests that if either the lateral or medial cubital retinaculum remains in continuity with the distal ulna, active overhead extensio...
This article was updated on July 19, 2023, because of a previous error, which was discovered after the preliminary version of the article was posted online. On page 1080, in the last sentence of the R...
The risk of fracture-related nerve injury associated with forearm fractures in children is unknown. The purposes of the present study were to calculate the risk of fracture-related nerve injury and to...
Four thousand, eight hundred and sixty-eight forearm fractures (ICD-10 codes S52.0 to S52.7) that had been treated in our tertiary level pediatric hospital between 2014 and 2021 were identified in our...
The risk of a fracture-related nerve injury was 0.7% (33 of 4,868). Only 2 injuries were permanent; thus, the risk of permanent nerve injury associated with a forearm fracture was 0.04% (2 of 4,868). ...
Nerve injury following a pediatric forearm fracture is rare and has an excellent potential for spontaneous recovery. In the present study, all of the permanent nerve injuries occurred in association w...
Prognostic Level III . See Instructions for Authors for a complete description of levels of evidence....
Eccrine porocarcinoma is a rare and aggressive cutaneous malignancy that develops in the seventh and eight decades of life. We present a 76-year-old male with eccrine porocarcinoma developing from a l...
A 21-year-old man presented at the radiology department with a focal swelling on the right forearm that became apparent when making a fist. A dynamic ultrasound assessment revealed a defect of the fas...
The forearm is the most common site of fracture in children. At the time of initial assessment, a thorough examination and neurovascular assessment of the limb is necessary. X-rays allow evaluation of...
We measured the medial joint distance (MJD), activity of muscles involved in medial elbow-joint support, and grip strength, aiming to examine the supportfunction of muscles. MJD was measured in supina...