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Acides aminés, peptides et protéines
Protéines
Métalloprotéines
Protéines de liaison au fer
Protéines à fer non hème
Lipoxygénases
Arachidonate lipoxygenases
Arachidonate lipoxygenases : Questions médicales fréquentes
Termes MeSH sélectionnés :
Diagnostic
5
Lipoxygénases
Acide arachidonique
Tests enzymatiques
Leucotriènes
Tests génétiques
Mutations
Analyse sanguine
Métabolites
Symptômes
5
Douleurs articulaires
Inflammation
Affections cutanées
Eczéma
Allergies
Réponse allergique
Prévention
5
Prévention
Alimentation équilibrée
Exercice physique
Inflammation
Compléments alimentaires
Oméga-3
Traitements
5
Inhibiteurs
Anti-inflammatoires
Corticostéroïdes
Expression génique
Acides gras oméga-3
Modulation
Plantes médicinales
Propriétés anti-inflammatoires
Thérapie génique
Mutations
Complications
5
Maladies inflammatoires
Asthme
Maladies cardiovasculaires
Inflammation
Troubles respiratoires
Leucotriènes
Troubles métaboliques
Déséquilibres
Cancers
Progression tumorale
Facteurs de risque
5
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Inflammation
Stress oxydatif
Inflammation
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Expert en Médecine, Optimisation des Parcours de Soins et Révision Médicale
Validation scientifique effectuée le 09/04/2025
Contenu vérifié selon les dernières recommandations médicales
8 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Department of Biochemistry, Charité-Universitätsmedizin Berlin, Corporate Member of Freie Universität Berlin and Humboldt-Universität zu Berlin, Charitéplatz 1, D-10117 Berlin, Germany.
5 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Department of Biochemistry, Charité-Universitätsmedizin Berlin, corporate member of Freie Universität Berlin and Humboldt Universität Zu Berlin, Charitéplatz 1, 10117, Berlin, Germany.
Publications dans "Arachidonate lipoxygenases" :
5 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Department of Bioscience and Biotechnology, Konkuk University, Seoul, 05029, Republic of Korea. deokkun@konkuk.ac.kr.
Department of Integrative Bioscience and Biotechnology, Konkuk University, Seoul, 05029, Republic of Korea. deokkun@konkuk.ac.kr.
Publications dans "Arachidonate lipoxygenases" :
4 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Department of Biochemistry, Charité-Universitätsmedizin Berlin, Corporate Member of Freie Universität Berlin and Humboldt-Universität zu Berlin, Charitéplatz 1, D-10117 Berlin, Germany.
Publications dans "Arachidonate lipoxygenases" :
4 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Lipidomix GmbH, Robert-Rössle-Straße 10, 13125, Berlin, Germany.
Publications dans "Arachidonate lipoxygenases" :
4 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Department of Integrative Bioscience and Biotechnology, Konkuk University, Seoul, 05029, Republic of Korea.
Publications dans "Arachidonate lipoxygenases" :
4 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Department of Biochemistry, Charité-Universitätsmedizin Berlin, Corporate Member of Freie Universität Berlin and Humboldt Universität zu Berlin, D-10117 Berlin, Germany.
Publications dans "Arachidonate lipoxygenases" :
3 publications dans cette catégorie
Affiliations :
William Harvey Research Institute, Barts and The London School of Medicine and Dentistry, John Vane Science Centre, Queen Mary University of London, London, United Kingdom.
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3 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Department of Otolaryngology, Head and Neck Surgery, Beijing TongRen Hospital, Capital Medical University, Beijing, 100730 People's Republic of China.
Beijing Key Laboratory of Nasal Diseases, Beijing Institute of Otolaryngology, Beijing, 100005 People's Republic of China.
Department of Allergy, Beijing TongRen Hospital, Capital Medical University, Beijing, 100730 People's Republic of China.
Research Unit of Diagnosis and Treatment of Chronic Nasal Diseases, Chinese Academy of Medical Sciences, Beijing, 100005 People's Republic of China.
Publications dans "Arachidonate lipoxygenases" :
3 publications dans cette catégorie
Affiliations :
Faculty of Medicine, Institute of Biochemistry I, Goethe University Frankfurt, Frankfurt, Germany.
Frankfurt Cancer Institute, Goethe University Frankfurt, Frankfurt, Germany.
German Cancer Consortium (DKTK), Partner Site Frankfurt, Frankfurt, Germany.
Fraunhofer Institute for Translational Medicine and Pharmacology ITMP, Frankfurt, Germany.
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Department of Nutritional Science, Okayama Prefectural University, 111 Kuboki, Soja, Okayama, 719-1197, Japan.
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Department of Nutritional Science, Okayama Prefectural University, 111 Kuboki, Soja, Okayama, 719-1197, Japan.
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Department of Nutritional Science, Okayama Prefectural University, 111 Kuboki, Soja, Okayama, 719-1197, Japan.
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Department of Nutritional Science, Okayama Prefectural University, 111 Kuboki, Soja, Okayama, 719-1197, Japan. Electronic address: toshiko@fhw.oka-pu.ac.jp.
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Department of Bioscience and Biotechnology, Konkuk University, Seoul, 05029, Republic of Korea.
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Department of Chemistry, School of Science and Engineering, American University in Cairo, New Cairo 11835, Cairo, Egypt.
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Centre for Tumour Biology, Barts Cancer Institute, London, United Kingdom.
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Centre for Tumour Biology, Barts Cancer Institute, London, United Kingdom.
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Centre for Tumour Biology, Barts Cancer Institute, London, United Kingdom.
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Department of Otolaryngology, Head and Neck Surgery, Beijing TongRen Hospital, Capital Medical University, Beijing, 100730 People's Republic of China.
Beijing Key Laboratory of Nasal Diseases, Beijing Institute of Otolaryngology, Beijing, 100005 People's Republic of China.
Research Unit of Diagnosis and Treatment of Chronic Nasal Diseases, Chinese Academy of Medical Sciences, Beijing, 100005 People's Republic of China.
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Microbial fermentation provides a valorization strategy, through biotransformation, to convert plant-derived raw materials into health-promoting agents. In this study, we have investigated the antioxi...
The market for beverages is highly changing within the last years. Increasing consumer awareness towards healthier drinks led to the revival of traditional and the creation of innovative beverages. Va...
In this study, a statistically based approach was used to elucidate the impact of the fermentation parameters temperature, inoculum cell concentration, and methionine addition on the fermentation of l...
Out of the fermentation parameters temperature, inoculum cell concentration, and methionine addition, the temperature had the highest influence on the observed aroma and taste active compounds. As the...
With age, protein glycation in organisms increases continuously. Evidence from many studies shows that the accumulation of glycated protein is highly correlated with biological aging and the developme...
Sodium bicarbonate pretreatment and solid-state fermentation (SSF) were used to maximize the nutritional value of corn germ meal (CGM) by inoculating it with Bacillus velezensis CL-4 (isolated from ch...
Sweet sorghum is used mainly as an energy crop and feed crop in arid and semiarid regions, and ensiling is a satisfactory method for preserving high-quality sweet sorghum. The aim of this study was to...
Sweet sorghum was harvested at the first inflorescence spikelet stage and ensiled without (CK) or with lactic acid bacterial (LAB) additives (L). After ensiling, samples were collected on days 0, 1, 3...
For CK and L, on day 1, the pH was 5.77 and 5.57, respectively, and the lactic acid (LA) was 1.30 and 2.81 g/kg dry matter (DM), respectively. Compared with CK, L had a lower pH and higher LA from day...
Sweet sorghum silage fermented relatively slowly during the first day. Moreover, inoculation with LAB accelerated fermentation and optimized bacterial communities during the initial fermentation phase...
The motility ability of intestinal lipopolysaccharide (LPS)-producing bacteria determines their translocation to the enterohepatic circulation and works as an infectious complication. In this study, t...
Berries are rich in bioactive compounds, including antioxidants and especially polyphenols, known inhibitors of starch metabolism enzymes. Lactic acid fermentation of fruits has received considerable ...
Africa has a rich tradition of cereal fermentations to produce diverse products including baked goods, porridges, non-alcoholic beverages and alcoholic beverages. Diversity also relates to the choice ...
To evaluate the effects of bioaugmentation fermentation inoculated with one ester-producing strain (Wickerhamomyces anomalus ZX-1) and two strains of lactic acid bacteria (Lactobacillus plantarum CGMC...
Using bioconversion and simultaneous value-added product generation requires purification of the gaseous and the liquid streams before, during, and after the bioconversion process. The effect of diver...